äventyrslysten

2014-09-24
04:26:25

Vandringsäventyr
Tänkte att ni skulle få en uppdatering i kronologisk ordning, men denna tanke blev aldrig satt i verket. Så.
Det kommer vara lite huller om buller i tidsordningen. Denna text handlar om lördagen den 13e september.
 
Vi var precis klara med att städa upp lunchen efter de nyss anländna gästerna när ett par av guiderna frågade om det var några som ville följa med ut på hajk. Jag var en av tre glada tjejer som hann knipa en plats och stack illa kvickt ut ur köket och sprang till mitt rum för att hinna packa ihop en väska och slänga på mig "anständiga" kläder för naturen vi skulle vandra omkring i.
 
 
Julie och vår guide Lenny - som påstår sig ha norskt (och ytterst lite svenskt) påbrå.
 
 
 
 
Nedstigningen efter vår korta med ack så fantastiska pack-lunch.
 
 
 
Lenny ringer på taxin hem.. Hejdå för en stund mina fantastiska berg!
 
Sarah-Jane och ja, jag, Inte en sur min när vi får komma ut på vandringsfärd!
 
 

2014-09-07
08:29:49

Vargaväder






2014-09-07
02:05:57

Lyx livet pa lodge!
(Detta inlagg kan uppfattas som storande da jag inte har tillgang till vara tre tillagg i det svenska alfabetet)
 
 
Jag skriver alltsa fran en av lodgens datorer, enligt mitt schema skulle jag aterigen ha befunnit mig i Revelstoke for hela 6 dagars ledighet (senast det intraffade var sommaren fortfarande ung och jag levde i glada tron om att denna sommar skulle ga som taget). Men saker och ting blir inte alltid som man tankt sig, sa schemat andrades lite grann; min ledighet kortades ner till tre dagar och jag blev erbjuden att stanna har uppe for att slippa resvagen t/r till Revelstoke. Sagt och gjort - och jag angrar det inte en susning! Att vara har och helt fa bestamma mina tider (mer eller mindre, sovmorgonen varar inte langre an till 09.00 da helikoptern borjar snurra for dagen) har varit som en semester i sig. Jag har hjalpt till med diverse saker som maste goras sahar i slutet pa sasongen t.ex. inventering for att underlatta jobbet for Erin, var chef, men bortsett fran det har jag agnat dagarna at 
1. Lasa
2. Trana
3. Sola
 
Jada, aven om det snoade for inte sa lange sen sa har sommaren bestamt sig for att inte vara over riktigt an, jag utesluter min personliga asikt om denna handelse och glads istallet at att i alla fall solen ar tillbaka. Trots att jag har foljt mitt egna schema attt det svart att fa egen tid nar man ar omringad med vanner, men det har absolut kants bra att vara har for att kunna ta del av allt som hander nar man ar ledig (las: ledig och inte kvar). 
 
Om en timme rigner kobjallran for middag, mina vanner ar redan tillbaka och dukar upp allt - sjalv ska jag bege mig till klattervaggen, ta en dusch, njuta av middagen och slutligen avrunda dagen med en massage.
 
Hoppas att ni alla mar bra dar hemma i nordost!
 
vi ses igen i December :)
 
Lisa